dilluns, 4 de juliol de 2011

PEBROT VERD:

Als Països Catalans, i a d'altres també, com per exemple Itàlia, el pebrot de carn gruixuda i més aviat rodó, que existeix en molts colors: grocs, taronja, vermell, fosc, verd fosc, etc.
S'usa de vegades als sofregits, trinxat i cuit amb la ceba, o es poden menjar a la brassa o fregits, per exemple com a acompanyament, a la samfaina, al trempó i a les sopes En canvi, el conegut popularment com a "pebrot verd" és una altre, més allargat, de carn fina i color verd clar, també conegut com a pebrot tendre.
EL valor mig, 100g de pebrot fresc conté 32 kilocalories. La major part, entorn d'un 94%, del pebrot és aigua, i conté un 1'6% en pes de fibra alimentària. La quantitat de proteïnes i de greixos és gairebé nul, d'un 1'0% i un 0'4%, respectivament. Els glúcids o hidrats de carboni representen un 6'4% del pes del pebrot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada