diumenge, 1 de maig del 2011
BUNYOLS DE CARXOFA:
Ingredients:
1 ou
1/2 got de llet
2 patates mitjanes
1 sobre llevat
150 grams farina
sal
all i julivert picat
carxofes
sal
oli
Preparacio:
Separem el rovell de la clara, aquesta la muntarem a punt de neu, i la reservarem.
En un vol hi posem el rovell, la llet, els alls i julivert picat, la patata xafada ( prèviament la haurem cuit) les carxofes, tellades a trocets petits (que prèviament haurem fregit a la paella amb una mica d'oli i farina) la farina tamisada , el llevat, quan estigui ven barrejat i afegirem la clara a punt de neu, i ja podrem fer els bunyols.
Posem una paella al foc, amb bastant oli, i quan estigui molt calent i anem tirant boles de pasta, les mem remenant i quan estiguin dorades les posem damunt un paper de cuina adsorbent, per traure el excés d' oli, ja estan preparades per menjar.
BON PROFIT
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada