divendres, 4 de gener del 2013
CARDS AMB BACALLÀ:
6 racions
1 kg. De bacallà remullat
1 card
250 cc de brou
50 gr. de farina
Oli
1 llimona
Sal
Picada:
100 gr. d’ametlla torrada i triturada
3 grans d’all
Unes branques de julivert
PREPARACIÒ
Es neteja el card i es talla a trossets de 4 cm de llarg. Es bullen amb aigua i el suc de la llimona. Una vegada cuits s’escorren i es reserva el brou.
Es retiren les espines del bacallà i es deixa escórrer. S’enfarina, es fregeix en oli abundant i calent, i seguidament es posa en una cassola. Amb el card es fa el mateix.
En una cassola amb una part de l’oli de fregir, es posen a coure dues cullerades de farina. S’incorporen el card i el bacallà i s’hi tira el brou fins que quedi cobert.
A part, es prepara una picada amb els ingredients de l’apartat. Uns cinc minuts abans d’acabar-se la cocció, s’afegeix la picada a la cassola i es rectifica de sal si cal.
És un plat que es menja la Nit de Nadal. Perquè és quan el card és bo, tendre i blanc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada