divendres, 4 de gener de 2013

CARDS AMB BACALLÀ: 6 racions 1 kg. De bacallà remullat 1 card 250 cc de brou 50 gr. de farina Oli 1 llimona Sal Picada: 100 gr. d’ametlla torrada i triturada 3 grans d’all Unes branques de julivert
PREPARACIÒ Es neteja el card i es talla a trossets de 4 cm de llarg. Es bullen amb aigua i el suc de la llimona. Una vegada cuits s’escorren i es reserva el brou. Es retiren les espines del bacallà i es deixa escórrer. S’enfarina, es fregeix en oli abundant i calent, i seguidament es posa en una cassola. Amb el card es fa el mateix. En una cassola amb una part de l’oli de fregir, es posen a coure dues cullerades de farina. S’incorporen el card i el bacallà i s’hi tira el brou fins que quedi cobert. A part, es prepara una picada amb els ingredients de l’apartat. Uns cinc minuts abans d’acabar-se la cocció, s’afegeix la picada a la cassola i es rectifica de sal si cal. És un plat que es menja la Nit de Nadal. Perquè és quan el card és bo, tendre i blanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada