dimarts, 29 de novembre de 2011

AMANIDA DE COL XINESA
Ingredients:

-col china
-llavors de carbassa o de girasol( podeu aprofitar la de les carbasses dels cistells)
-Panses
-poma fuji
-formatge fresc
-1 iogurt natural-sal
-oli
Preparació:
En primer lloc, posem una paella al foc (fluix) amb una mica d' oli, i torrem les llavors de carbassa o de girasol (o les dos), quant estiguin daurades les apartem del foc i les reservem.
Tallem la col xina en fulls fins, i barregem el formatge fresc , també tallem la poma a daus, i posem les panses i hi tirem les llavors de gira-sol o carbassa, ho barregem tot.
SALSA:
Agafem el iogurt, el posem al got del mini-pimer , i afegim sal i un raig d' oli i ho barregem.
Tirem la salsa pel damunt l' amanida i ja la podem menjar,

BON PROFIT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada