diumenge, 16 de desembre del 2012
AMANIDA DE COL, PASTANAGUES I BROCOLI:
Ingredients:
-Col xina
-pastanagues
-broccoli
-api
-1/2 llimó
-1 dent d'all
-vinagre de jerez o modena
-salsa de soja
-oli
-sal
-pebre
-gingebre
Preparació:
Tallar la col xina i l'api, pela i tallar les pastanagues, separar el broccoli amb rametes i posar-lo a bullir conjuntament amb les pastanagues, l'api i el llimo amb una mica de sal durant 7 minuts.
-Refredeu les verdures ràpidament, un cop bullides, perquè no perdin el color.(llançar el llimo).
-Pelar l'all, premsar-lo amb un morter, i afegir-li del vinagre, el gingebre, la salsa de soja, l'oli i un polsim de pebre.
-Posem amb una plata la col i les altres verdures ho barregem be i afegim la salsa vinagreta que tenim feta i bon profit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada