diumenge, 16 de desembre de 2012

AMANIDA DE COL, PASTANAGUES I BROCOLI: Ingredients: -Col xina -pastanagues -broccoli -api -1/2 llimó -1 dent d'all -vinagre de jerez o modena -salsa de soja -oli -sal -pebre -gingebre Preparació: Tallar la col xina i l'api, pela i tallar les pastanagues, separar el broccoli amb rametes i posar-lo a bullir conjuntament amb les pastanagues, l'api i el llimo amb una mica de sal durant 7 minuts. -Refredeu les verdures ràpidament, un cop bullides, perquè no perdin el color.(llançar el llimo). -Pelar l'all, premsar-lo amb un morter, i afegir-li del vinagre, el gingebre, la salsa de soja, l'oli i un polsim de pebre. -Posem amb una plata la col i les altres verdures ho barregem be i afegim la salsa vinagreta que tenim feta i bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada