AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA I REMOLATXA:
Ingredients: - 1 escarola - 1 enciam fulla de roure - 1 enciam vermell (o lollo rosso) - 320 g de formatge de cabra - 150 g de remolatxa - 1 pasta brik Per a la vinagreta: - oli d'oliva - vinagre - sal - pebre - fines herbes - julivert - porradell - 250 g de tomàquet | |
|
| Preparació | | Per començar, talleu la pasta brik en tires. Emboliqueu els talls de formatge amb la pasta brik i col·loqueu-ho en una safata per al forn. Deixeu-ho coure a 180 graus durant 8 minuts. Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, el vinagre, les fines herbes, els pinyons, el julivert, la sal i el pebre, i tritureu-ho. Per fer el puré, bulliu les remolatxes en un cassó amb aigua i una mica de sal. Tot seguit, talleu-les a daus i tritureu-ho amb un 'túrmix'. I ja per acabar, emplateu els enciams, els farcells de formatge, el puré de remolatxa i uns daus de tomàquet pelat i sense llavors. Decoreu-ho amb la vinagreta i una mica de porradell picat. | | | | |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada