diumenge, 17 de març de 2013

RECEPTES AMB COL I RAVE: Ingredientes para 4 personas ELABORACIÒ: -EN LA AMANIDA: Ratllat, és el complement ideal a l'amanida verda. Té el mateix gust que el tronc de la col. -AMB LA VERDURA: Es pela mig quilo i es talla en rodanxes o cubs petits. Es cou a foc lent amb dues cullaradetes d'oli i dues d'aigua. Se sofregeix i s'amaneix amb julivert. -PER PURE: Es fa cuinant 6 patates, 2 coliraves i una ceba. -EN LA PIZZA: Es pelen, es tallen i es bullen 20 minuts. Es posen sobre la pasta de pizza amb formatge, afegint-hi sal i pebre. Es pinta tot amb ou batut. -FREGIN-LA: Es pelen quatre exemplars i es tallen a mitja lluna. Es fregeixen amb sal i 100 grams de ceba picada. Abans de treure-ho de la paella, s'hi afegeix una pastanaga ratllada i orenga al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada