diumenge, 7 d’octubre del 2012
Amanida de Ciol Xinesa
INGREDIENTS:
- Col xinesa, i també altres fulles verdes, enciam , escarola....
-Rulo de cabra
-oli, sal, vinagre de Mòdena
-panses
-festucs
-mel
-tomaquet( jo poso les tomates de penjar tallades a trossets petits)
-poma
PREPARACIO:
Tallem les fulles, la poma, i la tomata, i ho posem tot barrejat amb les panses en una plata d' amanida. Mentrestant, pelem els "pistatxos" i els posem en un morter i els piquem, quant estiguen picats hi afegim una cullerada de mel, ho remenen , i posem un raig de vinagre i un bon raig d'oli , i ho reservem.
Agafem una paella i la posem al foc amb una mica d'oli, quant estigui calent i posem dos talls de rulo de cabra, el fregim per les dos cares( volta i volta, si no s'hem desfarà)
Posem el rulo damunt l'amanida, i seguidament i tirem la salsa de festucs-pistatxos, y ja hens ho podem menjar.
Espero que os agradi.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada