diumenge, 7 d’octubre de 2012

Amanida de Ciol Xinesa

INGREDIENTS: - Col xinesa, i també altres fulles verdes, enciam , escarola.... -Rulo de cabra -oli, sal, vinagre de Mòdena -panses -festucs -mel -tomaquet( jo poso les tomates de penjar tallades a trossets petits) -poma PREPARACIO: Tallem les fulles, la poma, i la tomata, i ho posem tot barrejat amb les panses en una plata d' amanida. Mentrestant, pelem els "pistatxos" i els posem en un morter i els piquem, quant estiguen picats hi afegim una cullerada de mel, ho remenen , i posem un raig de vinagre i un bon raig d'oli , i ho reservem. Agafem una paella i la posem al foc amb una mica d'oli, quant estigui calent i posem dos talls de rulo de cabra, el fregim per les dos cares( volta i volta, si no s'hem desfarà) Posem el rulo damunt l'amanida, i seguidament i tirem la salsa de festucs-pistatxos, y ja hens ho podem menjar. Espero que os agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada