dissabte, 25 de febrer del 2012


CARBASSA MARINADA AMB SHITAKE:
mes receptes aquí
Ingredients:

500 gr de carbassa
14 shitakes frescos( o xampinyons) tallats a trossos
1 ceba tallada fina
80 g de formatge Maho o algun altre per fondre
4 cullerades de salsa de soja
9 cullerades d' oli d' oliva
2 cullerades de vi dolç
nou moscada, julivert i sal

Preparaciò:
S'amaneix la carbassa amb la salsa de soja i quatre cullerades d'oli d'oliva, i s'enforna a uns 130 º C mitja hora. Mentre, s'ofega la ceba amb dues cullerades d'oli i el vi, a foc lent, durant almenys 20 minuts. El formatge es talla en talls rectangulars i els shitakes es sofregeixen a foc mitjà en una paella amb les tres cullerades restants d'oli i el julivert picat, cinc minuts.
Es retira la carbassa del forn, es reparteix en els plats formant un rectangle juntament amb la ceba i s'assaona amb un pessic de nou moscada. Es corona amb el formatge i s'enforna un minut perquè funda millor. Al treure-ho es reparteix per sobre la barreja de shitakes .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada