dijous, 25 d’agost del 2011

LA FIGA:

Les mes bones la "coll de dama negra i blanca". Es una gran font de minerals i un fruit d' exquisit sabor.l valor nutritiu de les figues els converteix en un tresor dietètic, amb virtuts terapèutiques recentment comprovades. . La major riquesa de les figues és en hidrats de carboni, amb un 12% en els figues fresques i un 54% en els secs, amb una proporció alta de sucres simples que proporcionen energia ràpida, idònia per a esportistes.Quant a vitamines les figues contenen un ampli assortiment però en petita quantitat. Les que es troben en una proporció una mica més notable són les del grup B, presents en major mesura en les figues seques.
Els minerals sí que estan molt presents en la figa i en abundància respectivamente); fósforo, magnesio y hierro. Així 100 g de figues aporten 217 mg (frescos) i 850 mg (secs), de potassi, calci (54 mg i 190 mg en els frescos i secs respectivament); fòsfor, magnesi i ferro.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada